tentang aku

11:22 PM


Salam..

selamat malam semua...

dah lama aku tak update pasal diri aku kan..

aku tak tau nak cerita macam mana dan aku rasa hidup aku setiap hari macam biasa jer..

tak ada apa yang menarik sangat..

lagipun, aku je yang baca bila aku tulis..hehe..

malam nie aku kena siapkan Reflective Writing..sebab nak kena hantar esok..

nasib baik dah hampir siap..

kalau tak,stress aku nak mengarang ayat..

dah laa kena hantar esok..padan muka aku jugak laa..masa awal dulu tak mau buat siap-siap..

asyik nak buat last minit jer..ingatkan dah masuk clinical year nie aku akan berubah..tapi lebih kurang macam dulu jugak..huhu..

tapi..takpe..aku akan cuba berubah jugak..tapi slow-slow laa...


 penat aku mencari idea tadi..lebih kurang macam budak nie laa..


haa..nak bagitau satu benda..minggu nie or minggu depan aku akan ada exam short case..
masa tak sure lagi bila...

dengan prof yang agak strict jugak lah kot..

aku pon tak berapa sure..

so, aku harap korang semua doakan aku yer...supaya semuanya berjalan dengan lancar dan aku dapat buat yang terbaik..insyaAllah..

terima kasih ye korang semua...


p/s: reflective writing tu lebih kurang macam muhasabah diri laa..tapi yang nie bertulis dan kena hantar..tu je bezanye..


jom usha Blackberry  dengan Samsung Galaxy Tab nie..serius smart..
 


You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. akak dah usha2 gak tapi samsung galaxy tab tuw mahal ooi... akak guna notebook je arr.. sedey

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..