internet yang slow

10:03 PM

Salam...

dah hampir seminggu aku balik kolej..

tapi internet still slow lagi..

before cuti raya, OK jer..

tup tup balik raya, dah tak OK..nak online pon susah..

bukan aku sorang je yang tak dapat internet dekat kolej nie..

tapi kawan aku jugak..

tapi..nasib baik aku ada cable internet..dapat jugak laa internet kat bilik aku nie..

kalau tak..memang tak leh online langsung laa...

nasib baik minggu nie agak busy, so jarang buka laptop sangat laa..

takde laa geram sangat..
so, malam nie aku nak online/blogwalking puas-puas..

sebab esok cuti...yeay~!

tapi..internet agak slow laa...tapi..aku tak kisah..janji dapat internet jugak...


You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..