best sangat ke Samsung Galaxy SII nie??

11:11 AM


Salam...

ramai blogger sibuk buat entry pasal handphone Samsung Galaxy SII ..





kalau tak caya tengok dekat bawah..






klik je link di atas untuk baca entry mereka..



dengar citer handphone nie best giler..

siap ada satu website khas untuk pengguna Samsung Galaxy SII nie..


nielah website tu..



kalau korang pengguna , Galaxy SII korang boleh upload video korang dan ceritakan kelebihan Galaxy SII  nie..


tapi..kalau takde pon takpe..boleh gi tengok je apa yang best kan..

mana tau nanti berkenan nak beli..hehe..

aku dah tak boleh beli..sebab baru je tukar handphone tahun nie..
nanti mak aku marah kalau kerap tukar handphone..bajet duit banyak pulak..


okelah..pegi laa terjah website nie ye...

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. syu!!! ain pun tringin nak beli phone ni. next yr la plak!!..hehehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..