akhirnya..singgah jugak BE di blog aku

12:44 AM


Salam..

dah lama giler aku tak dapat BE..

akhirnya..dapat jugak..setelah sekian lama menanti..hehe..
yang besnye, dapat 2 BE sekaligus..tapi tu kira sikit laa..sebab ada blog lain yang 4-5 BE serentak..

tapi, aku tak kisah pon dapat berapa...

janji ada..hee..~




1- Shell FuelSave Day

2- Maxis Home Broadband 



thanks Nuffnang ..~


You Might Also Like

10 kata-kata yang comel~

  1. congrats!! tak semua orang merasa kebaiakan Nuffnang ni. huhu

    ReplyDelete
  2. best kan... be susah na nak singgah blog saya...

    salam kenal yea...

    ReplyDelete
  3. bestyer..tahniah2..xpenah pn dapat..baru jer nk try2 nuffnang ni..hrp dpt bg tunjuk ajar..salam kenal...

    ReplyDelete
  4. congrats.dpt gk yg shell tu.awal2 dpt sket nnt dpt la byk BE tu.hoho

    ReplyDelete
  5. tahniah...tahniah.....selamat berbloging :)

    ReplyDelete
  6. saya pn dapat gak,tapi... bukan kat blog personal sy, kat blog/web ni yang visitornye paling tinggi dlm sejarah pon 34 org je... ok la tu...kan?dpd xde... syukur... tp... visitor ckit,incomenye pon ciput la kan?

    ReplyDelete
  7. Besnye dapat BE :)

    jom singgah blog tgk pengalaman belajar kete ngan pakcik gile seks

    ReplyDelete
  8. lorna lngsg tak penah dpt be...lg sedih...hehe ;p
    tahniah ye syu :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..