Sinopsis Cinta Elysa di TV3

10:20 PM

Salam...

tengah BW tadi..terbaca pasal drama terbaru nie dekat blog puanbee..

drama nie bakal ditayangkan pada setiap hari Selasa jam 9.00 Malam di TV3..

menggantikan drama Ana Lulu...

nak tau best ke tak..jom baca sinopsis drama nie dulu...


Sinopsis Cinta Elysa


Cinta Elysa mengisahkan dilema yang dialami oleh Aril (Botak Juvana) yang terpaksa menjalankan tanggungjawab menjaga ibu saudara dan sepupu-sepupunya yang membenci dan memusuhinya. Watak ibu saudara yang benci sangat kat Aril dipegang oleh Zila Bakarin dan sepupunya yang perempuan nama Elysa ( Fasha Sandha)

asman bapa saudara kpd Aril ni mahu Aril menjaga dan memastikan keselamatan anak anak nya sebelum dia meninggal dunia, dia dah pesan kepada Aril supaya menjaga anak anaknya hingga mereka tamat pengajian. Aril ni seorang yang samseng dan dia dianggap pemuda bermasalah dan dibenci oleh ibu saudara (Zila Bakarin) dan sepupunya (Fasha Sanda). Jadi dalam keadaan dia dibenci dia terpaksa menjalankan tanggungjawab besar tu walaupun terpaksa berdepan dengan ibu saudaranya yg jadi penghalang.
Walaupun Aril ni nampak jahat dan liar tetapi dia dalam diam menaruh hati dan mencintai sepupunya Elysa. Oleh sebab cinta yg kuat kepada Elisa lah Aril masih duduk di rumah tu walaupun dibenci oleh mak saudaranya hari – hari . Elysa pada mulanya tak suka kat Aril, namun begitu lama kelamaan dia melihat Aril ni baik dan selalu melindungi dia dari diganggu oleh lelaki lain maka berputiklah sayang dia kat Aril..


sambungan sinopsis--> baca di sini..panjang sangat..


lupa pulak..pelakon utama dalam drama Cinta Elysa ialah Fasha Sandha dan Johan Arif (Botak Juvana)

nak tengok Profile Botak —> Sini

p/s:kalau ramai yang cakap drama nie bes,boleh laa aku tengok.. 

credit to puanbee..



You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. eh ade botak!! fasha sandha pun ade!! due2 faveret..ezay bkn pe lame tak tengok tv..cam best je..nice sharing

    ReplyDelete
  2. hoho..syu..kalo nak join business yong part-time bgtau la ek~

    keje kat hospital lg laaa sng nk buat part time bisnes ni tau

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..