selamat berbuka puasa

7:12 PM

Salam..

dah nak masuk waktu berbuka puasa nie..

alng-alang..aku ucapkan sekali laa selamat berbuka puasa...

3 hari nie memang aku tak sempat online/update blog..

sebab aku gi satu program nie..Kembara Syifaa..dekat Janda Baik..

program nie memang sangat bermanfaat dan sangat best..

walaupun agak penat, tapi banyak yang dapat aku pelajari..

masa cuti minggu sebanyak 2 hari nie memang sangat berguna bagi aku..

disebakan busy dengan posting O & G minggu lepas..program nie bagi aku relax dan tingkatkan tahap motivasi aku untuk belajar dengan lebih rajin..

aku harap akan bertahan lama laa tahap motivasi aku nie..insyaAllah...

Ok lah...malas nak tulis panjang-panjang..

malam nie nak kena cover bed untuk ward round esok..

bye.

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. best2..moga beroleh manfaat yer..:)

    ReplyDelete
  2. best tak view kat janda baik? abah tk pernah ke sana pun lagi

    ReplyDelete
  3. OOo la haii..patut laa senyapppp

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..