macam dah lama tak update blog

4:13 AM


Salam..

kebelakangan nie...memang aku tak sempat sangat nak update blog..

sebab busy + takde idea nak update pasal ape..

bila aku online, just blogwalking jer..

malas giler nak updates...huhu..

nie pon dah blurr tak tau nak update ape..

yang penting,minggu nie minggu terakhir puasa kat sini..

insyaAllah, sabtu nie nak balik kampung...

yeay~!!


p/s: entry nie memang pendek sebab tak tau nak tulis pasal ape..

selamat bersahur~





You Might Also Like

10 kata-kata yang comel~

  1. hehe sama la kita tade idea gak nak update :D

    ReplyDelete
  2. bila takde idea memang la Syu..
    Sebab puasa sama kot :-0

    Apapun Selamat berpuasa & selamat hari raya ye :-)

    ReplyDelete
  3. hee..slmt hari raya!maaf zahir batin..=)

    ReplyDelete
  4. tak pe lah tak de apa nk update bw heheh..

    ReplyDelete
  5. @Myra Jaytu laa..mybe penat sgt..x de idea nak berblogging..hehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..