minggu ni ada LONG CASE

11:52 PM

Salam..

yeahhhh..minggu nie aku ada Long Case..
wahhh..takutnye...
patient belum dicari lagi..

tapi nasib baik aku kena present long case hari jumaat nie..
kalau takde pape perubahan laa..
so, tak kelam kabut sangat la kan.. 
dan lagi bernasib baik, aku tak payah buat ( clerk & PE ) depan doctor..
just clerk dan buat PE ( physical Examination ) dulu ( sendiri-sendiri je)..
lepas tu baru present depan doctor..
tak lah aku nerves sangat kot. ( harapnye..)

dan gudluck kepada rakan-rakan aku yang lain jugak...
semoga kita semua berjaya menghadapi Long Case ..
dan jugak Short Case next week..huhu..
chayok2~!! sume..

KITA PASTI BOLEH...http://www.smileycodes.info





You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. apapon,chaiyok tau syuuuuuuuuuuuu ^__^

    p/s: content not found sebab orang tu tak approve g la tu friend request,jangan lupa tau support meaw T_T

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..