main game virtual villagers 5

2:48 AM


Salam...


aku baru je lepas main game virtual villagers 5 - New Believers ..

game nie bukan la baru sangat, rasanya dah lama keluar...

tetiba je aku rasa macam nak main..takde mood nak study malam nie..huhu...


macam nie lah rupanya...


aku memang peminat setia game Virtual Villagers nie..daripada 1st edition lagi aku dah main..

tapi tak pernah pon aku berjaya setelkan semua puzzle...

memang memerlukan masa yang banyak untuk setelkan semua puzzle yang ada..

selalunya aku memang tak sempat nak habiskan permainan, dah give up..

pastu uninstall terus...

frust jugak tak dapat main sampai habis..

tapi..kali ke -5 nie..aku nak main sampai habis laa..

dah cari dalam internet tips & tricks main game nie...

sekarang nie dah berjaya setelkan 4 puzzles...dan perlu setelkan lagi 12 puzzle..

tapi, nak sambung esok pulak laa...

malam nie dah tak larat dah...nak tido...


http://www.smileycodes.info

You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. eerr , nak tanya , boleh dapat dekat mana eh game ni ? nak main , tapi tak tau nak carik dekat mana .

    ReplyDelete
  2. Gnie pun rajin main ni..dulu la..skrg dah tak tau mana nak download =) tapi game ni penat tunggu sbb real time kn..hee

    ReplyDelete
  3. @abazilaherm..x sure plak..syu pon copy drpd akak je..hehe..
    dia download guna torrent kot..

    ReplyDelete
  4. @GnieSyazniaah..dia real time..tp kte bleh set lmbt or cpt kan..tp agk mencabar laa game nie..

    ReplyDelete
  5. @FasiHaH SupiaNtak laa sgt..kdg2 je main game sndri..slalu suke tgk org main game jer..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..