kepenatan

2:04 AM

Salam..

wahhhh...penat giler hari nie..

tapi nasib baik hari jumaat...

so,,esok takde kelas...kan hari sabtu..

boleh lah berehat dengan sepuas hati..

bagi aku, minggu nie lah minggu yang paling busy sepanjang posting surgery nie..

sebab minggu nie jugak nak kena hantar case write up, minggu yang paling banyak teaching/ class and so on..

tadi je pon..aku habis kelas pukul 8 malam...

1st time habis kelas malam-malam...


tapi..takpe..banyak yang aku dapat belajar...dan banyak...banyak lagi yang perlu aku belajar...

walaupun doctor tersangatlah busy, doctor sempat lagi buat kelas...

aku sendiri dah tengok betapa busynye doctor aku..huhu..

tak tau la aku sanggup ke tak hidup dalam keadaan yang busy macam nie pada masa akan datang..

~ masih banyak yang aku perlu belajar ~

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..