jom study ~!

8:46 PM

Salam...

dah puas aku relax untuk hari nie..

tido pon dah terlebih...tengok movie pon dah banyak..

so, jom buka buku..dan study...http://www.smileycodes.info

nak kena buat notes utk study group esok..

dah la minggu nie je aku dah ponteng 2x study group ..

semata-mata sebab case write - up ( ye la tu..padahal malas) ..


>> erm,memang betul la Nuffnang kena hack semalam..

tapi dah OK sekarang..kejap je diorang setelkan problem tu.. <<



oklah..nak study macam nie..http://www.smileycodes.info

lepas tu macam nie pulak..  http://www.smileycodes.info  harapnya tak laa..




You Might Also Like

11 kata-kata yang comel~

  1. hye , singgah jap .
    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    ReplyDelete
  2. yer la... nuff memang kena hack semalam... hmm...
    hahaha... jangan la study sampai stido.. haha.. tu fokus tahap melampau dah tuh... hahaha..

    ReplyDelete
  3. ayoo..hehehe...study rerajin eyh!
    jgn studo dulu..hehehe

    ReplyDelete
  4. jangan tidur.. study molek dehh..

    ReplyDelete
  5. betul tu nuff kene hacked la tu..hahaha
    ok gudluck esok..

    ReplyDelete
  6. study slow2 :)
    jgn smpai tension2 nnt payh pham :)
    gud luck..

    emm yew nuff kena hack smlm :D

    ReplyDelete
  7. aah..terer kan dorg..hee..

    all da best!

    ReplyDelete
  8. jom komen entry ni,
    http://pu3cuterightnow.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    ReplyDelete
  9. hihi. fyfah selalu camtuh. study tetiba bangun, dah pagi :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..