jalan-jalan cari DOODLE..

9:07 PM

Salam..

hari nie agak boring la..

takde apa sangat yang dibuat..online..dan tengok citer je..

nak kuar malas..dan nak jimat duit jugak...
      
nak study tapi takde mood pulak..huhu..

sangat teruk, ok???

tak sedar diri lagi..apa nak jadi nie..

okeh..malas nak berleter dekat diri sendiri lagi..
aku nak citer sikit pasal doodle.s nie..

sebelum nie aku tak berapa nak minat dan amik tahu pasal benda nie..

tapi..akhir-akhir aku rasa doodle.s sangat lah comel...

so, aku dah tempah doodle.s aku sendiri..

korang nak tau kat mana aku tempah??

dekat sini lah..
ada doodles jumbo sale.. oleh mel amalina..

sangat murah...dan yang penting sekali..comel..


tawaran untuk RM 5 = 5 doodle.s, biasanya RM 5 = 2 doodle.s

klik je kat banner tu kalau korang berminat nak tempah doodle.s jgk..


selamat malam...



You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

  1. syuuuuu .. meaw bw kot komen jela, sebab shoutbox syu klik byk kali refresh siap still tak kuar kotak shoutbox tu,huhu.... T_T

    ReplyDelete
  2. eh,tak menjawab soalan lak,hehehe... meaw nanam anggur sekarang ^^,

    ReplyDelete
  3. Murah la...gud gud =) nk gi terjah...

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..