hari yang busy

5:12 AM


Salam...

memang penat giler hari semalam ( hari jumaat)

sebab aku ada long case...

dan long case aku dibuat time petang lepas habis lecture ( dalam pukul 5.45 petang)...

habis dalam pukul 7 malam...

lepas tu, terus balik bilik dan makan...

lepas solat, layan drama korea jap...

lepas tu terus tertido...

fuhh..memang penat...

sebelum nie sempat jugak online...

1st time tak sempat nak online atau update blog semalam...

dan aku dapat rasakan aku akan semakin busy...

blog nie pon mungkin akan terabai sekejap..huhu..

next week ada short case dan merupakan minggu terakhir posting surgery..

macam tak mau tinggalkan je posting surgery nie..

sebab dah suka dengan surgery...masuk OT laa..klinik..memang best..

tapi, terpaksa jugak bertukar ke posting lain--> O & G..

dengar citer macam penat giler kalau kena oncall..hoho..

dah laa time bulan puasa pulak tu...

takpe2...think positive ok...


---------------------------------------------------------------


oklah..dah puas merapu...

nasib baik tersedar pukul 4 pagi tadi..

sebab tak solat Isyak lagi..

huhu..teruk2..

nak sambung tido balik..pagi nie ada hal..huhu...

nak rehat puas-puas pon tak boleh....sedihh...http://www.smileycodes.info


You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..