Drama KOREA yang bes

12:39 PM



Salam...

jom tengok drama korea apa yang aku tengah tengok sekarang nie..
semuanya masih ongoing...
ada yang dah nak habis, ada yang baru je mula...
hampir semuanya bes sangat bagi aku...






drama nie dah nak habis..kalau tak silap, minggu nie habis la kot..
semuanya sebanyak 20 episode..




drama nie memang sangat best...
baru je mula ditayangkan...setakat nie baru ada 4 episode...
kalau ada yang nak tengok kdrama yang bes, drama nie la aku suggestkan..
siyes bes ..~





drama nie pon baru je mula jugak..
setakat nie dah ada episod 7..
sepatutnya dah sampai episod 8, tapi disebabkan heroin accident, so terpaksa tangguhkan dulu penggambaran..
rasanya minggu nie akan ada macam biasa kot..



oklah..yang tu je setakat nie....

yang paling bes http://www.smileycodes.info bagi aku antara 3 kdrama di atas-->MYUNG WOL THE SPY

cuba la tengok..


http://www.smileycodes.info



You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. tgk city hunter kt mane yer?soju ker

    ReplyDelete
  2. @wida
    erm, x...tgk kat dramacrazy.net.. jrg dah tgk kat soju..

    ReplyDelete
  3. memang minat betul citer korea ya

    ReplyDelete
  4. ifa tgk city hunter n heartstrings nie..myung wol teh spy xtgk pun lg..cm xde yg ifa suka pelakon die..hahahaha

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..