button FOLLOW hilang~!

12:37 AM

Salam..

patut la aku rasa pelik sikit blog aku..
rupanya button follow hilang..
hmmm..asyik hilang je..
susah la orang nak follow ( tu pon kalau ada la)..





abaikan header aku yg senget tu..
tengah mencari penyelesaian nak betulkan header tu semula..
huhu~

You Might Also Like

12 kata-kata yang comel~

  1. meaw pny pon kadang hilang,huu...tapi biokan je,lelama kang ada balik,heee...

    nak tuka backgroud je ye? meaw g kat design>template designer>background>klik kat upload image.....

    bckground cmel ada kat sini http://www.mycutegraphics.com :D

    ReplyDelete
  2. mmg..ifa pun..dh beberapa hari xmuncul2..sob2..

    ReplyDelete
  3. ingatkan saya sorang je tak ada button tu. ramai rupanya. terpaksalah kalau nak follow,kena copy url blog then add kat dashboard.

    ReplyDelete
  4. Sama la kita dik, widget folower kosong... :(

    ReplyDelete
  5. ok akak cuba try follow.. anma sebijik mcm adik akak- suhada pulak tue nama bapak pun sama saleh hikhik

    ReplyDelete
  6. memang button follow agak bermasalah sekarang. tapi dah elok kan?

    pasal header tu, apa kata awak google tutorial centerkan header. saya pasti nampak lebih cantik :)

    ReplyDelete
  7. Cam ner boleh ilang yer? Kena curo yer. Huhuh

    ReplyDelete
  8. x payah risau sangat.. butang follower gary pun hilang... blogger lain pun ramai yang kena.. hehe..
    anyway, mesti ada error kat kod yang syuhada copy tuh.. cuba buat semula... sebab ada blogger lain yang buat ikut tutorial gary tuh... dah jadi pun...
    ingat, kod2 ni, tertinggal satu titik je pun, semua x jadi...

    ReplyDelete
  9. Nanti dah dpt doodle 5 ketul, boleh la wat header baru. Hheheh.


    http://sayasibudakopto.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. tu la kan. rini jadi join this stie

    ReplyDelete
  11. sama la kita...sy pun kehilangan button follow tuh..sgt sadis... =)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..