senarai blog yang bakal kena hack --> blog aku ada la~!

11:33 PM



Salam...

sambil-sambil BW tadi terbaca pasal blog yang bakal kena hack..
pastu aku pon try la tengok blog aku ada ke tak..
tengok-tengok..ada..huhu..



tapi tak tau la betul ke tak kan..

so, kalau korang nak check jugak blog korang ada ke tak dalam list tu..
 
disebabkan list tu panjang sangat..
korang tekan je CTRL + F dan masukkan link blog korang...

kalau takde, selamat lah..
kalau ada, cepat-cepatlah backup blog korang ok..
 

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. wow! blog hg nk kne hack syu?
    mslh ni..huhu
    xdpt la nk bace blog hg lg LOLOL
    =(

    ReplyDelete
  2. wow! blog hg nk kne hack syu??
    mslh negare ni.xdpt la nk bace blog hg lg =(
    LOLOL

    ReplyDelete
  3. @kak lun: ntah la..xtau la btol ke x..hope x btol la..

    ReplyDelete
  4. xbtol nie..nie list gengblogger je..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..