Sape nak masuk bloglist blog nie, tinggalkan link ek~

8:32 PM




Salam..

sejak dua menjak nie dashboard aku buat problem..
langsung takde blog updates dekat dashboard..
so, bila nak BW pon susah..
bloglist dah la tak banyak sangat..
so,sesape nak masuk dalam bloglist aku tinggalkan je link kat kotak komen okeh..
tapi, bagi yang takde link blog dia dalam bloglist aku la...
yang dah ada tu, tak payah tinggalkan dah ye..

lagi banyak lagi bagus..

You Might Also Like

9 kata-kata yang comel~

  1. g lar melawat dulu.
    kalau puas hati baru letak dlm bloglist :)

    http://blogcikfza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. segan la. hehe. jemput dtg singgah.. :)

    http://farhanabasri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. tahniah,anda salah seorang pemenang

    http://www.eyriqazz.com/2011/06/pemenang-give-away-contest-eyriqazz.html

    ReplyDelete
  4. hurm aq pn slalu prob nk load dashboard.. klu sudi mai2 la lawat

    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-top-rated-movie.html

    ReplyDelete
  5. dni pon sama.. la ni duk bw sape komen dni p blog dia sebab dashboard wat hal hehe

    ReplyDelete
  6. yong!

    http://www.alinaclover.com/

    ReplyDelete
  7. http://ferrafareez.blogspot.com/

    :)

    ReplyDelete
  8. lawat la dlu kalau sudi letak dlm bloglist :)

    http://miss-dya.blogspot.com

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..