hari terakhir klinik asas

9:42 PM

 

Salam..

hari ini adalah hari terakhir klinik asas yang telah dilalui selama sebulan..
Alhamdulillah, semuanya berjalan agak lancar..
tak banyak kena marah lagi..maybe bukan posting yang sebenar..
so, kebanyakan doctor bagi chance untuk student buat salah tanpa dimarahi dengan teruk..

tapi...aku still berharap masa posting sebenar nanti, jarang-jarang la kena marah dengan doctor, means tak banyak buat salah la..insyaAllah..

hari nie takde buat ape sangat..just pegi dengar lecture PPD pagi tadi..
agak cuak jugak sebab lecturer suka tanya soalan..
nasib baik aku tak kena jawab soalan..Alhamdulillah...lega..

lepas je habis kem PPD..pegi ke Jusco pulak..
nak beli beberapa barang yang dirasakan agak penting untuk kem PPD nanti..
alih-alih, barang yang nak dibeli tak terbeli..tapi barang yang tak langsung terfikir untuk dibeli, terbeli pulak..
tapi..nasib baik berguna..
okeh la..nak BW jap..









 

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. akak doakan yg terbaek utk syu....and semoga tabah and kuat mase jalani praktikal neh ya

    ReplyDelete
  2. tahniah dah abis klinik asas...lama gak sebulan tu..nanti kat kem ati2 ye

    ReplyDelete
  3. Goodluck syu :) semoga sentiasa berjaya dalam bidang yang diceburi, amin

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..