Hari ni

12:14 AM

 


Salam...

selamat malam semua...eh..eh..salah..dah pagi dah pon..
hari nie ( isnin) dah  mula posting Internal Medicine..
sebab hari nie 1st day, so takde ape sangat..
just tengok PE (physical examination) secara live sebab takde video kot,  time pagi dan petang ada ward orientation..
walaupun tunggu KJ lama sangat sebelum dia start ward orientation, tapi agak berbaloi..
KJ sangat peramah dan banyak citer pasal ward tu..
nasib baik..

harap semuanya berjalan lancar minggu nie..
minggu ke-4 atau terakhir bagi klinik asas...
chayok2~!!

 p/s: jeles dengan budak JKM  minggu nie..diorang cuti 2 hari..sigghh...huhu..



 

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..