fREns~

WAJIB TERJAH!

ads ads ads ads ads ads ads

Chocoletto sedap!

ads Cabaran Duit Raya 2014

Wednesday, June 8, 2011

Download KOREAN drama

 

Salam..


ada yang tanya kat mana nak tengok or download drama korea kan??

so, kat sini aku nak share link untuk tengok / download drama korea tu..

website yang aku selalu tengok online --> http://www.dramacrazy.net/

website untuk download --> http://mediumquality.blogspot.com/




 okeh..for kak nadia, yang nak tengok lie to me ..

nak download pulak, boleh klik sini --> http://mediumquality.blogspot.com/2011/05/lie-to-me.html



bye.



6 comments:

  1. dengar khabar banyak site yang download akan disekat nanti

    ReplyDelete
  2. aduhhh so sweet dear...terharu sangat...akak baru saja duk fikir camner nak carik citer tuh...thank you so much syu....sayang kamo

    ReplyDelete
  3. ade subtitle tak syu? akak nk download la...leh di tgk time mlm²..hehe

    ReplyDelete
  4. Hey nice post^^. Feel free to learn Korean at our blog. Check out our latest post : Questions Structure

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!