berehat sebentar

1:13 PM




Salam..


pagi ini agak awal aku ke wad ..lebih kurang dalam 7.30 pagi..
selalunya pukul 8 pagi..
kira awal setengah jam la kan..
ingatkan nak gi pukul 7 pagi..tapi terbangun lambat pulak pagi nie..
terlepas nak tengok HO amik darah..huhu...

sampai je wad, jalan-jalan dekat wad untuk cari patients yang sudi untuk di'clerk'..
tapi, ramai patient yang tengah tidur..
so, masuk ke bilik tutorial jelah, sambil menunggu teaching pukul 8 pagi..
teaching pagi nie agak bes la, just 'ice breaking'..tapi 'ice breaking' tak sempat habis sebab ada lecture pukul 9 pagi..
tapi, lecture pulak batal..so, tunggu lecture/seminar yang seterusnya pada pukul 11 pagi pulak..
sambil2 tunggu tu, just pusing-pusing wad...tak sempat nak clerk patient pon..

then, pukul 11 pg ada lecture/seminar...sampai pukul 12.30..
lepas dah habis, balik bilik untuk rehat kejap..
lecture seterusnya pukul 3 ptg nie pulak..
memang full jadual hari nie..
penat..penat...


p/s: internet slow..

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..