ada 2 BE je

9:29 PM



Salam...

selamat malam semua~!
semoga semua sihat-sihat lah ye..
aku sekarang nie asyik tengok orang sakit je..huhu..
kesian pon ada jugak..http://www.smileycodes.info
tapi, semua tu dugaan buat diorang..., kan?

ok,aku just nak update pasal BE ( Buffered Earning) aku je..
dah takde idea nak update pasal ape..hehe~
sekarang nie hanya ada 2 BE je..
dah lama tak dapat BE baru..



DiGi Super Reload Youth Grapevine & Taylors University Open Day June 2011



tapi, kira OK la..ada yang takde BE langsung kan?
so, aku kenalah bersyukur ..Alhamdulillah...

tapi..still berharap Nuffnang yang baik hati http://www.smileycodes.infoakan bagi BE baru lagi..
hehe~


http://www.smileycodes.info

You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

  1. seronoknya dapat BE, bagi le satu kat saya

    ReplyDelete
  2. ok la tu, rezeki :D


    check out my new header, on #Transformers mood~
    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html :D

    ReplyDelete
  3. kira okay tu syu.. dni tade BE langsung. uwaaa :'(

    ReplyDelete
  4. tahniah,anda pemenang

    http://www.eyriqazz.com/2011/06/cabaran-rm10-sehari-eyriqazzcom26-june.html

    ReplyDelete
  5. opsss...ur lucky day again
    ...menang lagi

    http://www.eyriqazz.com/2011/06/cabaran-rm10-sehari-eyriqazzcom25-june.html

    ReplyDelete
  6. hoho.mujur ada juga kan..yong ada 1 je..kdg2 xde

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..