TUTORIAL : Popup Window untuk Kotak Komen

2:23 PM

 



Salam…

tetiba rasa macam nak buat tutorial..dah takde idea nak buat entry ape..


1.    .   Login DASHBOARD --- SETTINGS --->  COMMENT



2. Scroll page sampai jumpa Comment Form Placement dan tick pada





3. Klik Save Settings .. Done..

 

 

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. jom berpopup window senang nak komen banyak2 :D

    ReplyDelete
  2. haa bgs ko buat tuto ni syu. leh senang ckit nk ngomen mereka yg dulunya tak in pop out window nnti :P

    ReplyDelete
  3. blogger patut cuba ni untuk tambah pendapatan http://twooneroom.blogspot.com/2011/05/sila-baca.htm

    ReplyDelete
  4. nice info..hope dpt bg lg yg bez2.. =)

    senang2 lawatlah ye...

    duniakisya.blogspot.com

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..