Selamat tinggal Celcom Broadband

1:52 PM

 

Salam..

Hari nie dah hari rabu..Alhamdulillah, akak aku selamat sampai di Butterwoth pukul 5.45 pagi tadi..
Bermakna, hari nie adalah hari terakhir aku dekat rumah..esok akan balik ke KL semula..
So, aku akan potong line broadband aku..

Antara sebabnya:~

  •       Aku dah nak balik kolej..dekat sana ada WIFI ..(kalau dapat duduk dalam) kalau duduk luar kolej, nanti pikir lain..yang penting takkan guna broadband dah..
 
  •        Bil Celcom Broadband sangat tinggi..walaupon line slow, bil still mahal…sepatutnya rm68 sebulan, tapi bil yang aku kena bayar rm98.70..padahal aku baru guna sebulan.
 
  •           Untuk mengelakkan pembaziran.,kalau aku tak potong line broadband, nanti tiap-tiap bulan kena bayar hampir seratus walaupon line slow giler..langsung tak berbaloi..
 so, aku nak online puas-puas jap..sebelom gi potong line broadband nie...

bye..

 

You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. ni da msuk sem berapa? xpa2, nnti blek KL on9 balik na.hehe..

    thnks da..doakn tin cpt sembuh...=(

    ReplyDelete
  2. yerke syu??

    sy ni guna maxis..xtaula cmne brn t..tkot lbh gak..

    slmt menempuh perjalanan dgn selamat yer...

    ReplyDelete
  3. online puas2 syu.. hehe.. tapi nape mahal lak ea bil tu?

    ReplyDelete
  4. dah merajuk dgn bband ke?..tapi mmg tak best guna,line lembabvideo terkini pelajar Perempuan kena buli

    ReplyDelete
  5. so gunalah maxis//lebih laju dari celcom..haha

    ReplyDelete
  6. sies celcom teruk punya line kan huhu

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..