posting surgery

11:23 PM

 

 Salam...

haisshh..susah betul nak login akaun blogger skang nie..
sangat lambat..tak tau le sebab Jaring slow ke or blogger.com yang ada masalah..
nak update pon susah..HUHU...

esok akan bermulanya posting surgery aku..walaupon nie baru klinik asas, tapi aku akan cuba buat yang terbaik..
dan skang nie aku amat nervous..tak tau macam mana nak approach patient, nak clerk patient dengan betul..
harap semuanya akan berjalan dengan lancar dan aku dapat melengkapkan logbook aku..insyaAllah..


 p/s: masih cuba menyesuaikan diri dengan bilik baru..dan kehidupan yang baru..



You Might Also Like

9 kata-kata yang comel~

  1. da. posting surgery tu cmne da?? msuk spital n treat patient or?? nak thu..hheeh

    ReplyDelete
  2. @tin: aah..msuk hospital..clerk patient ngn wat PE..x treat pts..hehe..x lyk lg..tp skang baru klinik asas..bkn posting yg sbnr lg la.

    ReplyDelete
  3. @nobita sensei: x bleh lg..bru je student..nak clerk patient pon xlps lg..

    ReplyDelete
  4. Salam..
    anda salah seorang pemenang utama GA anjuran qemaishak..sila terjah & bagi alamat ye..TAHNIAH :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..