minggu nie posting O & G

7:26 PM

 


Salam...
Alhamdulillah..seminggu dah berlalu untuk tahun 3 nie...
hari nie bermula pulak posting baru bagi klinik asas iaitu posting O & G atau nama penuhnya Obstetric & Gynaecology..

posting nie bermula pada hari nie (23-5-2011) sehingga jumaat ( 27-5-2011)..selama seminggu jugak, sama macam posting surgery minggu lepas..

untuk hari nie, aku tak belajar banyak sangat sebab doctor yang jadi supervisor wad yang aku telah ditetapkan busy.. so, kitorang just buat kerja sendiri je..

pagi tadi, kami semua tengok video macam mana nak clerk patient dan buat PE (Physical Examination) untuk kedua-dua Obstetric dan Gynae..video tu mudah difahami, tapi banyak lagi yang perlu study balik terutamanya PE..

so, aku berharap minggu nie akan berjalan dengan lancar seperti minggu lepas, insyaAllah...



gambar amik daripada google..




 

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. harap macam tu le semuanya smooth

    ReplyDelete
  2. kebetulan pulak tersinggah sini...bakal doktor, bg komen sket kat n3 baru akak..sambut baby lahir..apa patut buat kalo jadi gini...hehee

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..