klinik asas posting surgery dah tamat + buku yang dibeli pagi tadi

11:04 PM

 


 Salam...

Alhamdulillah..posting surgery untuk klinikal asas selama seminggu ( 3 hari je sebenarnya) dah tamat..
banyak jugak benda baru yang aku pelajari selama 3 hari posting surgery nie..
cara nak clerk patient dan jugak perform PE ( physical examination)..
tapi aku tak berani clerk patient sorang-sorang lagi..
insyaAllah, masa posting surgery sebenar selama 2 bulan nanti, aku akan clerk patient sorang-sorang..
sebab memang terpaksa clerk sorang-sorang pon..

lepas tu, pagi tadi ingatkan nak gi wad pagi-pagi sebab nak tengok doctor amik darah dekat patients..
tapi, sebab penat sangat..tak jadi pegi..
nak bangun daripada katil pon tak larat..
sebab apa pon tak tau..
maybe sebab 3 hari jalan tak berhenti-henti kot..HAHA..
tapi, aku kena belajar biasakan diri dengan kepenatan macam nie..

beli buku  Persiap Wholesale

pagi tadi Persiap ada jual buku dekat Ibnu Sina..
untuk mudahkan student beli buku untuk setiap posting..
agak banyak jugak buku yang aku beli..
tetiba pulak jadi rajin nak beli buku banyak-banyak..
aku harap aku akan baca la buku-buku yang aku dah beli nie..


 dari pandangan sisi



dari pandangan atas

total buku : 12

total price: RM 649


1st time aku beli buku sebanyak dan semahal macam nie..
azam baru aku untuk tahun 3 kot..
supaya jadi rajin membaca..insyaAllah..

doakan aku supaya rajin dan dapat habiskan membaca semua buku di atas ye..



 

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. Ha dah beli buku banyak dan mahal cenggitu kena rajin la kan... :)

    Mmg teruja dan terkujat tgk harga buku semua tu :)

    ReplyDelete
  2. wow! banyaknya buku.. syu baca semua tau jangan ngelat :D

    ReplyDelete
  3. wow! banyaknya buku.. syu baca semua tau jangan ngelat :D

    ReplyDelete
  4. syu, rindu kamu!! gud luck syu.. tahun 3 ni, kena kurgkan cite korea..bykkan study.. hehhe...

    tapi jgn tak jenguk missz garden tau!! opss. mai tengok hadiah kat sini tau!

    http://misszgardenlittleshop.blogspot.com/

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..