kenapa blog updates tak keluar??

9:01 PM

 


Salam..



hari tu, aku susah nak LOGIN dashboard...
bila dah boleh LOGIN..ada masalah lain pulak..blog updates tak muncul...
dah hampir seminggu lebih dah jadi camnie...



klik utk lebih jelas

susah aku nak tengok updates daripada blog korang...
aku boleh tengok dekat bloglist jelah..HUHU...

korang rasa camne nak setelkan problem nie?? any idea??



* p/s: nie entry autopublish je..

 

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. aku pun mengalami benda yg sama. tapi, kalau ada time aku on, boleh kuar jer uipdate. tapi, bila x kena jer, mesti x ley tgk .. @@

    ReplyDelete
  2. mmg slalu mcm tu.... ade je masalhnye....

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..