the greatest love

8:06 PM




Salam..

dah lama aku tak citer pasal drama korea kan...

walaupun skang nie tengah posting, aku still jugak tengok drama korea..
sekejap pon jadi la...
time tengah makan ke..tengok la kejap kan..

skang nie aku tengah tengok drama terbaru korea, yang bertajuk The Greatest Love / Best Love..



bagi aku, drama nie best..sebab banyak part yang boleh buat kita gelak..
lain dari yang lain jugak la drama nie..

skang drama nie tengah ditanyangkan lagi..semuanya 16 episod..episod terakhir maybe next month kot..

drama nie ditayangkan setiap minggu pada hari rabu dan khamis kalau aku tak silap..
so, seminggu aku boleh tengok 2 episod je lah..

so, takdelah membuang masa sangat kan..
2 jam seminggu je..HEHE..


kalau korang nak tengok jugak..haa, klik link kat bawah tu ek..

BEST LOVE



You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. nanti abes exam dni nak lepak depan laptop tengok cite ngehehe

    ReplyDelete
  2. Haha. Cerita paling terbaik!!

    ReplyDelete
  3. memang hantu cerita korea syu neh kan....apapun akak pn suka...hikhikhik....

    ReplyDelete
  4. best ke cerita ni? x penah tgk citer korea..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..