CUTI bakal berakhir tak lama lagi

9:54 PM

 


Salam..

Apa khabar semua pembaca blogku??

Dah lama tak dapat update blog nie sebab ada masalah nak LOGIN dashboard..huhu..
Kadang-kadang je boleh Login masuk dengan jayanya..kadang-kadang tak boleh langsung..tak tau la apa masalahnya dengan dashboard aku nie..OK, berbalik pada tajuk entry kali nie, cuti semester aku bakal berakhir tak lama je lagi..lebih kurang dalam seminggu macam tu..16 Mei nanti akan bermulanya tahun 3 atau tahun klinikal aku di HUKM..wah..memang sangat takut..tak tau la macam mana nanti..pendaftaran semester baru pada 14 Mei nie..maknanya aku kena balik before 14 Mei la..


Tak lama je lagi..pejam celik..pejam celik..buka mata dah 14 Mei..huhu..sedih la pulak nak tinggalkan rumah..orang lain baru start cuti semester, tapi aku dah bermula semester baru..

Yang paling sedih, aku dapat berjumpa dengan akak aku sehari je…sebab akak aku balik bercuti semester hari rabu nanti..dia balik pada malam selasa dan semestinya sampai pagi rabu..dan aku insyaAllah akan balik ke KL hari khamis..so, sehari jelah masa yang aku ada untuk lepak dengan akak aku..


Memang agak menyedihkan..tapi nak buat macam mana..aku cuti awal sangat..dah hampir sebulan dah aku bercuti kat rumah..rasa macam tak sabar jugak nak mulakan semester baru..sebab duduk dekat rumah pon tak buat apa-apa, boring sangat..so,aku akan menghargai saki baki cuti aku yang tinggal nie.nak berehat dengan sepuas-puasnya…




 

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. selamat habiskan sisa baki cuti..hihi

    hye2..efa tag awk..cek k :)

    http://efagurlz.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimah.html

    ReplyDelete
  2. @efa nur: tQ..okeh..nnti syu tgk ye...

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..