tak tau nak tulis ape

4:10 PM

 


Salam...

selamat petang semua~!

sejak dua menjak nie, aku tak tau nak update pasal apa...

sebab rutin harian aku sama je sepanjang cuti nie...

bangun pagi,makan, tengok TV, online jap...

pastu main dengan Haikal ( budak yang mak aku mengasuh)...

lepas tu malam  tengok TV jugak..online..bukak laptop tengok drama korea...takpon drama jepun..

sampai lah pukul 4 pagi...lepas tu tido...

kadang-kadang dah boring sangat baca novel...

tapi..novel pon dah takde...semua novel dah habis dibaca...

sangat boring..sampai dah mati akal tak tau nak buat apa...

nasib baik cuti dah tak lama...

tak sabar nak balik kolej..lepak ngan kengkawan..HAHA..

kat rumah aku ada je kawan-kawan sekolah yang lama...

tapi diorang tengah exam skang...takkan nak ganggu pulak..

ada jugak yang belajar luar Penang, so, kena tunggu diorang cuti...baru boleh jumpa...

tapi..bila diorang cuti..aku dah tak cuti...HAIH..camne nie?

tapi..aku rasa kali nie aku sempat kot jumpa kawan-kawan lama aku tu..

dah lama tak jumpa..sangat rindu dengan diorang dua orang...

My BFF : SYIRA & AiNA


Annyong...


 

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. bestkan bila dpt jumpe mmber terutama BFF..

    ReplyDelete
  2. dlm tak tau nk tulis ape, bleh jugak la cecah 20 baris ayat. hahaha..! tahniah. ;)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..