Sungkyunkwan Scandal best~!

1:50 AM



Salam...
dah bape hari aku tak update blog nie lagi...

aishhh..ape nak jadi nie...

mood nak update blog dah kurang disebabkan kelajuan internet yang sangat 'laju'...

so, skang nie aku hanya habiskan masa dengan tengok sume citer yang ada dalam external hard disk aku...

kalau aku online pon. sat-sat je..takpon online sambil tengok citer...

sebab page lambat giler nak loading...

currently, aku tengok citer Sungkyunkwan Scandal ...

aku baru je tengok sebab time citer tu tengah hot, aku malas nak tengok lagi..

ingatkan tak best...tapi bila aku tau song joong ki berlakon dalam citer tu, apalagi..aku terus tengok laa...hehe..

 Sungkyunkwan Scandal..
Song Joong ki hujung sebelah kanan tu..

nasib baik jalan citer dia best jugak..takde la boring sangat...

skang aku dah tengok sampai episod 12..

tak sabar nak tengok sampai habis...

tapi lepas citer nie habis, dah takde citer yang aku boleh tengok..

maybe aku ulang Secret Garden lagi kot??

tengoklah dulu macam mana...



saja nak letak gambar song joong ki banyak-banyak...






p/s: isnin nie result kuar..doakan semoga aku LULUS..insyaAllah..


 

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..