fREns~

WAJIB TERJAH!

ads ads ads ads ads ads ads

Chocoletto & Susu Kambing

ads ads

Friday, April 22, 2011

Sayangku Merajuk (novel )




Salam..


Baru-baru nie aku ada beli novel baru lagi..

Tajuk novel tu Sayangku Merajuk..penulis novel nie, Ayu Emelda..




Yang besnye, aku beli novel tu kat penulisnya sendiri..

So,aku mintak la sign Ayu Emelda sekali..

Haha..baru bes…

Overall, novel tu sangat bes…

Aku enjoy baca..

Dalam masa 2 hari aku dah habis baca..

Agak lambat aku habiskan novel tu, sebab aku tak baca sepanjang hari..

Baca kejap..lepas tu buka laptop tengok movie..

Ikut mood la..

kalau mood membaca datang, baca novel lah jawapnya..

Memang heaven giler dok kat rumah..

Relaks memanjang…fikiran pon tenang je…

okeh..kalau korang nak beli jugak...

boleh ke sini ---> AYU EMELDA



Sinopsis

BULAN MADU Aireen hanya bertahan seketika apabila ijab dan kabul seakan-akan termeterai tiga bulan. Akhirnya, lima tahun dia ditinggalkan dalam gerhana. Wanita mana tak meradang... hati mana yang tak sengsara?

Pertemuan semula terjadi tanpa diduga. Shahir kembali demi memburu sekeping hati sedingin iceberg! Sayangnya, pujukan itu hanya dipandang sepi. Langsung tiada erti!


Dendam Aireen bukan satu mainan. Dia tegar mengalihkan cinta pada lelaki lain. Biar Shahir merana... biar padan dengan muka dia!


Bagi Shahir pula, cintanya terhadap Aireen adalah yang pertama dan terakhir. Walaupun rajuk isterinya panjang berjela, dia tidak mungkin sesekali mengalah!


Mungkinkah kesabaran sebagai seorang suami akan kecundang jua akhirnya?


Sumber: http://www.alaf21.com.my/prodDetails.asp?idpr=701

5 comments:

  1. Alhamdulillah, TQ Siti... bertambah lagi smangat nak mengarang pas ni :D

    AE

    ReplyDelete
  2. Saya gak yg dh lama x baca novel...

    ReplyDelete
  3. hrmm sye ske novel atu emelda.. novel die semuanyer sweet2..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!