Obstetrics and Gynecology Doctors

12:48 PM

 
Salam...

Obstetrics and Gynecology Doctors??

nape tiba-tiba tajuk nie pulak ek??

sebenarnya, tu adalah tajuk drama korea yang aku tengah tengok skang..

ada 2 sebab utama aku tengok citer tu..

1) citer nie bertemakan MEDIC..

2)salah seorang pelakon dalam citer tu Song Joong Ki...

  lagipon aku tengok drama nie sebab nak bagi semangat kat diri aku sendiri jugak..

sebab kadang-kadang semangat aku untuk belajar medic jadi lemah..

lepas tu, OK balik...lepas tu jadi lemah semula..

tu lah dugaan belajar MEDIC nie..

perlu banyak bersabar,kuat semangat dan yakin dengan diri sendiri..

kawan-kawan memang sangat memainkan peranan  penting..

kalau kita STRESS, diorang lah yang akan mengurangkan sikit STRESS kita..

dan sebaliknya..

tapi.agak susah kalau berseorangan..takde sape yg dapat bagi kita semangat bila semangat kita jatuh..

opppsss?dah lari tajuk pulak..

aku nak citer pasal drama korea nie sebenarnya..bukan pasal diri aku..

mula-mula..

 mesti kena ada gambar Joong Ki.. (sebelah kanan).

tapi..dia bukan watak utama dalam drama nie...
dia watak sampingan je,sbg  Dr Ahn Kyung Woo ..

nielah 2 orang watak utama nye..

Jang Seo Hee as Seo Hye Young ( female lead)
Go Joo Won as Lee Sang Shik (male lead)


tapi..yang sedihnya..aku download tak habis drama nie..
sampai episod 12 je..
sedihnya..terpaksa tunggu balik kolej nanti..
baru boleh download lain..

kalau nak download kat rumah, guna Celcom Broadband..memang tak mampu la..
tak download pape pon dah sampai limit dalam masa 3 hari (3 gb)..
aisshh..tak paham aku..

dah la..malas nak cakap pasal Celcom Broadband nie..

so, kepada pembaca sekalian,jomlah tengok drama nie..
memang best dan menyayat hati..
setiap episod ada setiap kes yang berlainan..
memang best~!



Annyong..




 

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. nanti ley la apply dlm study skali..jgn apply bab2 cintan cinton sudeh..hehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..