Keychain FELT CRAFT Dini dah sampai tadi..

1:11 PM


 

Salam...

selamat tengahari...

yeay~!  FeLt Craft Dini yang aku baru order dah sampai tadi..

memang cepat dan pantas..

tapi..tak leh nak snap gambar la pulak...

kalau snap pon, takleh transfer ke laptop...

so,aku amik gambar craft tu daripada blog Dini jelah..





COMEY kan???




so,kalau korang nak beli jugak...

jom tempah kat Dini skang...

RM2/pc..


murah je kan..HEHE..

 

You Might Also Like

8 kata-kata yang comel~

  1. TERSGT COMEL LAH SYU. MMG BERSENI GILER TANGAN SI DNI TU. DULU DOK MENGIYAU KATA TGN DIA TAK BERSENI. SKRG.. NAH! INI BUKTINYA...HEHE :)

    ReplyDelete
  2. dh abis donlod cita dr tue..

    ReplyDelete
  3. sgt comel! hehe.. hi.. jom singgah my blog:

    http://sheilakamal.blogspot.com/

    feel free to follow & leave a comment or two kay? tq. :)

    ReplyDelete
  4. ngeeeeeeee malu ah dni.. sowi tau kalau2 ada yang terkurang ke apa sebab dni baru je nak berjinak2... thanks syu bagi support! :')

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..