Internet yg SLOW -->sampai LIMIT

12:07 AM

 

As Salam..

dah 2 hari aku tak update...

sebab aku geram dengan Celcom Broadband aku yang sangat lembap nie..

pastu yang buat aku terkejut, baru 3 hari guna, tapi dah sampai limit..

yang aku tau selalunya nak dekat hujung bulan baru sampai limit..

tapi aku nye broadband baru je 3 hari pakai, dah sampai limit...

aku bukannya download ke apa ke..just buka blog ngan youtube je..

kalau aku ada download ape2, aku paham la kalau nak sampai limit tu..huhu..

mentang-mentang la, nie first time aku guna broadband..aku memang tak tau pape...

ada sape2 tak yg pernah jadi macam aku??

ape yg aku dah wat sampai dah sampai limit dalam masa 3 hari??

pastu..mood nak update blog pon takde, pasalnya nak upload gambar sangat lambat...

satu lg, sebab aku lupa nak bawak balik USB handset aku..so, takleh nak transfer gambar...

sedihhh..huhu..

------------------------------------------------------------------------

SONG JOONG KI

cute kan??

suka tengok dia dalam variety show --> RUNNING MAN..

mmg bes~!



sweet pon ye jgk..



 

You Might Also Like

8 kata-kata yang comel~

  1. wah! 3ari je dah settle quota? gila pantas... mungkin sebab buka youtube kot... pakai quota 1.5gb eh? lagi satu celcom mmg lembab...

    ReplyDelete
  2. mengikut dari pengalaman guna broadband ni mmg lambat

    ReplyDelete
  3. sana sini org geram ngan broadband hehehheee

    ReplyDelete
  4. syu..same jatuh cinta ngn song joong ki sejak tgk die dlm sungkyunkwan scandal..pergh gile ensem..senyuman die pun manis gitu...:))) lps tu terus tgk running man..klakar..wahaha

    ReplyDelete
  5. syu..same jatuh cinta ngn song joong ki sejak tgk die dlm sungkyunkwan scandal..pergh gile ensem..senyuman die pun manis gitu...:))) lps tu terus tgk running man..klakar..wahaha

    ReplyDelete
  6. HEHE...ALOLOLO CIAN. PSSTT AKAK NYER LINE TENET LAJU GILER TAW...MIAHAHAH. SAJE JE NK KASI SYU JELES..HAHA

    ReplyDelete
  7. kalu layan youtube mmg ada kemungkinan kuota cepat habis.terutama layan vid HD punyer.

    ReplyDelete
  8. tenet dni gilak vavi ni slowww sakit ati uwaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..