BLOG AKU KENA DELETE..tapi, ALHAMDULILLAH,dah ada semula

3:22 PM




Salam..


Hepinya..blog aku dah ada semula..hampir 2 hari blog aku kena delete..aku siap buat blog baru dah..sebab frust sangat tetiba blog aku kena delete..
Yeay..gembiranya tak terkata..sayang blog aku..nasib baik dah ada semula..sukanya…hehe..~(^_^)..


Dah 2 hari bila aku buka blog aku..jadi macam kat bawah nie..





Hari nie, aku cuba buka semula..dah ada balik..yeay~!sokka~! sokka~!
Rasa macam nak lompat je…HAHA..






thanks kepada yang support aku..sayang korang..hee~

 p/s:sangat susah nak LOGIN ke dashboard..akhirnya dapat jugak LOGIN..

 

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. sebab apa tiba2 kena delete yer..
    takut pulak..

    ReplyDelete
  2. @wida : ntah la..syu pon tak tau..tetiba je jd camtu.huhu~

    ReplyDelete
  3. Salam..
    pelik tu..
    sy pernah terjumpa kejadian mcm ni..bila buka blog kawan, not found..
    kesian dgn dorang..tp rasanya, xlama kot..

    ReplyDelete
  4. syu! dni lom tuka banner blog tu.. hehe syu bagi banner tu personal blog kat dni eyyy.. amni_shiro@yahoo.com

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..