Beli Novel Pelukan Cinta

11:52 PM

 

Salam..

aku beli novel lagi...hari tu baru je lepas beli novel  Doktor Cinta..

pastu kali nie beli novel Pelukan Cinta pulak..

dan semestinya daripada Kaki Novel la kan..

sebab kos penghantaran FREE dan dapat diskaun rm4..

memang berbaloi-baloi kan..

masa buka website Kaki Novel,aku tak tau nak beli novel ape..

so,aku amik  je la novel  terbaru keluaran Kaki Novel..

Pelukan Cinta - Novel Terkini
PELUKAN CINTA
nak baca sinopsis,klik je gambar novel tu ek..


bila baca sinopsis macam dah dapat agak jalan citer,tapi..lantaklah..aku nak beli jugak...

kebosanan yang agak melampau time cuti nie..

pastu time aku blogwalking sikit tadi, aku baru tau pesta buku antarabangsa KL (PBAKL)

akan diadakan bulan nie.. 22 April 2011...

aku macam tak dapat pegi je..sebab aku takde kat KL skang..sedihnya..

rasa macam nak balik KL jap untuk pegi PBAKL tu..

tapi tak berbaloi la pulak..huhu...


Annyong..




 

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. lamanya dni tak baca novel. tunggu abis exam nak bli jugak ;)

    ReplyDelete
  2. @dni:tu la dini..tggu abis exam bru baca tau..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..