Argghhh.. GERAM~!

2:08 AM



Salam..

Arrggghh..geramnya aku..
Geram..geram..
yang aku tengah tengok tu dah habis..
Bukan dah habis tengok semua,tapi habis tengok sampai episode yang aku ada je..
Nak download tak boleh..nak tengok online pon tak boleh..
Internet tak mengizinkan..huhu..slow macam kura-kura..
Sabar..sabar..tenangkan diri sendiri..
nanti aku mintak akak aku downloadkan dulu la..
menyesal pulak aku tengok awal-awal..
kalau aku tunggu semua episod dah ada baru tengok pon takpe..
tapi..bila la nak habis download kan??
Okeh la,nak tido..kalau tak asyik teringat citer yang sekerat jalan tu je..
Dah la part klimaks..huhu..

selamat malam semua~!

p/s: bes citer nie..cuba la tengok..banyak info yang kita boleh dapat..

Annyong..

 

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. hehe tnet dni hari ni laju berdesup. tapi esok mesti slow

    ReplyDelete
  2. dgr cite nk letak iklan.. heeee

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan.. ..Saya follow yer.. Dari blog syaCeria Sihat Giveaway

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..