Alhamdulillah, dapat jugak on9 dekat rumah~

8:25 PM

 

As Salam...

akhirnya..dapat jugak aku online dekat rumah...

dah 2 hari beli broadband, tapi hari  nie baru boleh guna..

laptop aku ada problem pulak...tak dapat nak detect broadband nie...

lepas tu gi kedai komputer, dah boleh online..

kena bayar rm30 kot..agak mahal laa...huhu...

takpe..yang penting boleh online..aku dah cukup bahagia..haha...

tapi..yang tak besnye..slow la pulak broadband nie...

kejap laju kejap slow..nak online pon tak best...

hope broadband aku akan OK la dari masa ke semasa..

baru seronok sikit nak online..



 p/s:memang seronok dapat balik rumah dan paling bes bila dapat online..hehe

Annyong..

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..