agak memuaskan ---> Celcom broadband

7:53 PM

 

Salam...

sejak semalam, aku tengok line internet celcom broadband agak boleh tahan la..

sebelum nie, memang sangat dahsyat...tapi dalam 2 hari nie..agak laju la pulak..

nape ye??

tapi..bukan sentiasa laju la..kejap je laju..lepas tu slow semula..

apa-apa pon aku happy..senang la sikit nak online..

tak payah tunggu lama untuk loading page...

klik gambar kalau tak bape jelas,k..


aku suka tengok graf nie..

kalau tinggi tu maksudnye laju la internet..

bes-bes..nak online puas-puas time internet laju nie..

walaupon dah lebih limit..HAHA...

Annyong..

 

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. ye, ye me too ! seronok , ley donload manyak2 lagu, hahaha

    ReplyDelete
  2. berita kepada Ahli Alinac Shoppe-

    http://www.alinaclover.com/2011/04/khas-kepada-ahli-alinac-shoppe.html

    ReplyDelete
  3. line internet pun ada musim jgk nk laju nk perlahan yer.

    ReplyDelete
  4. PSSTTT SYU, KALAU BROADBAND PAKEJ RM68 SEBULAN, SGTTT LAH MEMUASKAN. SUPER LAJU :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..