yeah~! income heartbeat dah bertambah kembali~

9:11 AM

 


As Salam..~!!

disebabkan income Heartbeat.my aku menurun, so aku pon hantar la emel dekat admin Heartbeat.my..

dan dengan pantas dah siap dibalas....
 
nie emel yang dibalas Heartbeat.my...



dan aku pon dah check akaun Heartbeat.my  aku..memang dah bertambah semula earning Heartbeat.my  aku..


refer friends to register------------> others...
maksudnya dah siap check la...

thanks Heartbeat.my~!!


so,sape yang tak join lagi..

dan nak join...

jom tengok tutorial Heartbeat.my kat bawah nie..


1.klik banner di bawah



 



bila dah klik...
akan muncul page nie..


klik je macam kat dalam gambar..

2.klik CREATE ACCOUNT.
then.. 
 

3.isikan sume maklumat yg diperlukan..
lepas dah siap..
klik CONTINUE..

lepas dah habis daftar..

4. LOGIN..

klik macam gambar di bawah..
5.klik GET A CODE
untuk amik code dan letak kat blog...
 




ada banyak jenis code yang ada..
 

pilih yg mane anda suka..


6. dan paste kat blog..

SIAP~!!
 
klik...klik...
 

You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. alhamdulillah...
    dah bertambah balik..

    ReplyDelete
  2. macam mana nak dapat earning hb n nuff??dengan klik je ke syu?

    ReplyDelete
  3. @dak comot:aah..dgn klik je..~

    ReplyDelete
  4. oyeker..lin pny hb pun menurun gak...

    ReplyDelete
  5. eee teringin lak akak nk join HB nih...belommm lg akak rajin nk join...hikss

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..