theory paper dah habis..Alhamdulillah..^_^

1:34 AM

 

As Salam..

rasa macam dah lama giler tak update blog nie..

bukan tak mau update, tapi memang tak sempat nak update..

buka blog pon kejap je...

Alhamdulillah...dah 4 module habis untuk theory paper...

cuma tinggal ZT- Pengurusan Masa (esok) dengan OSPE/OSCE je lagi..

tak sabar nak habiskan Final nie...

memang sangat penat minggu nie...

tido pon cukup2 makan je...

so, balik je exam tadi terus tido tak sedar diri...

rasa puas dapat qadha' tido...memang sangat lega..

pasal exam pulak, entah la macam mana...

malas nak pikir dah..

yang penting, TAWAKAL je lah skang...huhu...

oklah, nak tido...sok ada exam lagi....chayok2~!!


Annyong..



 

You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. insyaAllah syu...kak izan doakan yg terbaik ye! all the best~!

    ReplyDelete
  2. @kak izan:aminn..tima kasih ye...~

    ReplyDelete
  3. =) buat yang terbaik...syu menang giveaway rama-rama tu...hehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..