musim STRESS bakal tiba

10:16 PM

 


As Salam..~!!

apa khabar pembaca blogku sekalian???

semoga sihat-sihat belaka ye..

tak lama lagi aku akan menghadapi Final Exam for semester 4..

lagi 3 minggu lebih kurang...

tapi rasanya dah tak macam 3 minggu tapi lebih kurang dari 3 minggu...

perasaan takut dah mula menguasai jiwa aku...

banyak benda yang nak kena cover...

ada kawan aku yang dah mengalami simptom stress spt pening kepala..

aku pulak mengalami narcolepsy atau perasaan yang mengantuk teramat sangat..

walaupun aku dah terlebih tido tapi still rasa mengantuk lagi...

dan aku akan turutkan kemahuan tido aku dan tido..huhu..

tak berdaya utk ku melawan perasaan tersebut...

time tengah menulis entry pon aku dah narcolepsy..

so, aku nak tido dulu lah...walaupon still awal lagi...



p/s: khamis nie ada mock exam utk CSL / PE (physical Examination)...mock exam nie carry mark sebanyak 20%..aku dah sangat takut dan cuak sebab rasa macam tak tau pape je..okeh..fine..lupakan dulu buat sementara waktu..nak tido..

klik...klik...
 

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. AKAK PUN TGH STRESS. DGN BYK SAKIT² DAN DGN KERJA YG MENGUNUNG FUJI :(

    ReplyDelete
  2. Bila nak exam nie mmg macam2 perasaan timbul, serbanya tak kena..
    Gud Luck ye Syu, jgn stress sangat k..

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..