memang SUSAH jadi seorang BLOGGER

10:26 PM

 

Salam..

selamat malam sume~!!

hari nie dah ahad..esok isnin...dan lusa, selasa~...

tak sabarnya nak sampai hari selasa sebab hari tu hari last aku exam...

yippie~!!

pasal tajuk kat atas tu kan..baru skang aku paham..

nak jadi seorang blogger pon susah...

kena tabah..tahan je dengar orang nak kata apa pasal blog kita...

memang dah macam tu nasib seorang blogger kot..

kena lah tabah..huhu..(tetiba emo pulak)

tapi..aku tak kisah...

biarlah orang nak kata ape pon..

selagi aku tak menyusahkan orang dan aku pon tak menyusahkan diri sendiri..

aku akan teruskan.. 

betol tak??

kadang2 sebab benda remeh macam nie mood nak berblogging tu hilang... 



Annyong..




 

You Might Also Like

9 kata-kata yang comel~

  1. ada org kata ker ? hurm sabar je lah hikss..enjoyyy je syu!

    ReplyDelete
  2. bestnya exam dah nak habis..pasal entri, saya stuju..blogging ni pun kena ada tujuan dan matlamat juga kan..lebih2 lagi bila baca luahan dan penjelasan dari bloger2 otai..

    ReplyDelete
  3. @kak bee: xdelah..tgk blog org lain..byk jgk la yg kena camtu..hehe..yup..enjoy~!

    ReplyDelete
  4. @nancy_poh:yup..mmg bes sgt2..tp xbleh trlebih hepi lg..kna study utk slasa nie jgk..hehe..btol tu..kna ada matlamat jgk..tp kdg2 tu utk suka2 je..

    ReplyDelete
  5. sape yg ngate pasal syu ni?meh gitau i meh..biar i sekeh sape yg ngate u tu..hihihi

    ReplyDelete
  6. @qelissa:hehe..xdelah..nnti klau ad cpt2 syu gtau qelissa eh..bleh sekeh org yg ngate syu tu..hee~

    ReplyDelete
  7. hee abaikan je apa org nk kata tu :)

    ReplyDelete
  8. betol.. saya sangat setuju :)

    ReplyDelete
  9. MMG PAYAG JD BLOGGER. KENA TAHAN DGR TOMAHAN ORG N CACI MAKI ORG YG PANGKAH BLOG KITA.

    AKAK DH IMUNE DGN SUMA NI TAW. CAM DH TAKDE HATI N PERASAAN JE..HAHAHA. TP KKDG HLG GAK KESABARAN WEH :D

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..