FINAL EXAM @_@

12:19 AM

STICKY POST UNTIL ??

As Salam..


hari isnin nanti bersamaan dengan 21 MAC 2010 akan bermulanya exam aku..

so,maybe aku takkan buka / update blog buat sementara waktu...

kalau boleh taknak on9 langsung selama seminggu tu..(nanti lalai)


tapi, kalau ter'on9' jugak, maybe kejap je kot..takleh lama-lama..kang tak study lak..

maksudnya aku takkan berBW dan komen dekat blog korang jugak..

nanti lepas habis exam, konfom aku gi blog korang...

dun worry OK..and don't miss me (perasan~!)

 so,aku nak mintak korang sume doakan aku tau...

semoga aku dapat melalui exam nie dengan tabah dan tenang ye... 
(macam nak gi berperang je..haha)

OKlah...yang tu je kot..

aku tengah kuatkan semangat aku untuk STUDY...

banyak lagi yang tak habis nie...

chayok2~!!

thanks korang~!






Annyong..


 

You Might Also Like

13 kata-kata yang comel~

  1. Hi,

    I am doing a survey about blogging for my project paper. So, if you don’t mind, please fill my questionnaire.

    https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

    Thank you.

    regards,
    Lily

    ReplyDelete
  2. Selamat berperiksaan.. Syukur MM dh selesai zaman tersebut. Rs sedikit lapang dada..

    ReplyDelete
  3. goodluck untuk exam..
    ezay final exam start ujung bulan ni gak

    ReplyDelete
  4. huhu tengah exam ke syu...goodluck...tapi meh2 release tension join this contest sebab da ter tag Syu...huhu ^^
    http://sabar-jelah.blogspot.com/2011/03/cute-couple-contest.html

    ReplyDelete
  5. awakk..its okay klau xdpt join..exam tu penting..hee..goodluck ea awak! ^_^

    ReplyDelete
  6. cmne exam syu?

    thnks singgah blog kite:)

    ReplyDelete
  7. Gud Luck Syu.. Moga berjaya ye :)


    Akak pun akan exam gak, tp next month:)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..