dah hari KHAMIS rupanya~

12:48 PM

 

As Salam..~

dah hari khamis dah hari nie..

maksudnya lagi bape hari je yang tinggal untuk aku study before exam...

Isnin minggu depan dah stat Final Exam...

ooh..risaunya...

sem nie semua sekali ada 4 modules..

sama jugak la macam sem2 lepas..
modules untuk sem nie:~

MODULE 1- GIT

MODULE 2- ENDOCRINE SYSTEM

MODULE 3- NEUROSCIENCE

MODULE 4- REPRODUCTIVE


tapi..sume module aku tak habis study lagi..

main lompat-lompat je nak study module yang mane aku suka...

tapi..aku kena study BETOL-BETOL module 1 dan module 3...

sebab result EME aku untuk 2-2 module tu sangat hampeh....

okeh...study..study..


nie LEE MIN JUNG


suke dengan dia sebab sangat CUTE...
drama terbaru lakonan Lee Min Jung : Midas..
dulu dia penah berlakon dalam BOF..tapi kejap je la..

citer terbaru nie mmg bes...
cube korang tengok..
siyes bes~!


p/s: bangun je terus on9..bila lah nak bangun2 trus buka nota..huhu..



 

You Might Also Like

11 kata-kata yang comel~

  1. @wanblur: tQ wan..hg pon sme..~

    ReplyDelete
  2. jgn malas2...study smart k cayunk..:)

    ReplyDelete
  3. Akak nengok jalan citer dia macam berat jek.. Best ek? Baru donlod 2 episod, tapi tak tengok2 pon.. Bagi orang lain nengok dulu. Nanti dah settle down baru akak nengok..

    Peberet akak Jang Hyuk. Tapi sebab dia dah tua, akak beralih arah pada No Min Woo.. Hahahaha.. Tak puas tengok dia dalam Gumiho. :p

    ReplyDelete
  4. @kak tilla:okeh..syu cube rajinkan diri.tQ~

    ReplyDelete
  5. @kak farhana: best la jgk..xde la berat sgt..tp x bes cam secret garden la.hehe..

    aah,jang hyuk lg hensem w/pon dah tua..mcm hyun bin jgk..lg tua lg hensem..
    no min woo ayu sgt muka dia..dia blakon dlm citer midas nie..
    nmpak macho ckit..sbb dlm citer nie dia playboy..~

    ReplyDelete
  6. gud luck Syu...

    amik course apa ni.. mcm tak asing jer nama2 paper yg Syu amik ni... huhuu... akak kalo akaun tu tahu lah... ;)

    ReplyDelete
  7. @kakyong:thanks kakyong..amik medic..heeh~

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya ye..study smart
    ezay pun tinggal 2 minggu lagi nak final

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..