Bisingnye~!

10:48 PM

 

As Salam..~!!

adohaii...

bisingnye...memang sangat kuat kot bunyi music dia..

sampai kat bilik aku leh dengar...

sok kan ada konsert Aznil kat Tasik Titiwangsa...

so,maybe diorang tengah wat rehearsal untuk esok kot...

rehearsal diorang boleh dengar sampai dalam bilik aku..huhu..

sebabnye kolej aku dekat je dengan Tasik Titiwangsa nie..

bersebelahan jer...

so, aku tak payah beli tiket pon..

boleh dengar FREE je...

dalam bilik pulak tu...tak payah nak pegi jauh-jauh..haha..

untung kan??

sape yang pegi konsert Aznil ??


p/s: fokus aku untuk study sedikit terganggu ~ 


jom klik nie..




1)Load your DiGi with more freebies today!

 

2)Give yourself a jolt!

 

 p/s/s:aku dah wat autopublish tadi..tp tak kuar pulak..


klik...klik...
 

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..