mencari MOOD utk STUDY

9:21 PM

 

As Salam..~!
selamat malam semua~!!

korang sume dah makan ke??

aku belom lagi..tu yg tengah lapar nie...

Actually, aku tengah cari MOOD utk nak STUDY...

next week hari isnin aku ada End Of Module Exam lagi...

kali nie module CNS lak....
salah satu killer module utk semester nie...

CNS tu stand for Central Nervous System or Neuroscience....

aku dah mula risau nie...sebab banyak lagi lecture notes yang aku tak sentuh...

dah la module nie, module yg paling banyak lecture notes...

total semua lecture notes sebanyak 28~!!

banyak kan???

satu lecture note tu pulak ada la dalam 5-6 helai atau 9-10 helai  depan belakang..

depend dekat tajuk la...kalau tajuk yg panjang, banyak la lecture notes dia..

huhu...

dah terlebih tulis pulak...OK lah,nak cari MOOD lagi nie...

doakan aku semoga cepat jumpa MOOD STUDY aku tu ye...

dan jgn lupa jgk doakan aku utk exam isnin nie..

semoga aku dapat menjawab dengan TENANG dan SENANG...

thanks korang~!!



klik...klik...
 

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..