[Korean Drama]Dream High

2:58 PM



As Salam..~!!


dah lama rasanya tak citer pasal drama korea..

semalam aku tengok satu drama korea nie...

Dream High tajuknya...



dah hampir sebulan drama korea nie ditayangkan dekat Korea...

setakat nie dah ada 11 episod yang dah ditayangkan...

semuanya ada 16 episod...

so,hampir 3 miggu lagi ar drama nie nak abis..

FYI, drama nie rating nye memang sangat tinggi kat Korea...

senang citer, drama paling TOP la skang nie..

so,kalau korang ngah pikir nak tengok drama korea ape...
aku suggest korang tengok la drama nie..

bagi aku, boleh tahan ar citer dia..

tapi tak se'best' Secret Garden  ..



nak baca sinopsis---->Dream High..



antara pelakon utama:~



Kim Soo Hyun 



 Suzy Miss A


Taecyeon 2PM


Eun Jung T-ARA


Woo Young 2PM


and..


IU


tengok online----> dream high..




selamat menonton~!!



jom ke i♥tablet fair ..




You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. you're beautiful tetap best..hehehe

    ReplyDelete
  2. betul2 gilakan drama korea syu ni kan....apapun akak ske personal taste.....ader keistimewaan tersendiri....

    ReplyDelete
  3. @chenta: aah..u're beautiful pon bes jgk..~suka jang geun suk..hensem...

    ReplyDelete
  4. @kak nadia: yup..syu mmg minar gler ngn drama korea..personal taste pon syu dah tgk..tp x abis lg..bleh thn ar citer dia..try kak nadia tgk secret garden..mmg bes~!

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..